Cursussen

Onze cursussen

Door actief bezig te zijn leer je het meest. Bij WorkWire geloven we in cursussen die naast een theoretische basis een sterk praktische kant hebben. We werken met kleine cursusgroepen, zodat er volop ruimte is voor interactie. Daarbij gaan wij graag oplossingsgericht te werk. Op deze manier willen we in korte tijd inspireren en kennis overdragen, zodat cursisten met een goed gevoel de deur uitgaan.

FWR-Academy

Ben jij betrokken bij Rijkshuisvestingsprojecten? Dan heb je te maken met de Fysieke Werkomgeving Rijk (FWR). Maar hoe goed ken je de FWR? Ben je in staat ermee te werken? En ben je in staat kansen en mogelijkheden die de FWR biedt optimaal te benutten?
Lees verder
werkplekstrategie en huisvestings-concepten

De route naar een mensgerichte werkplekstrategie

Het samenbrengen van goed kunnen én willen werken

Wij geloven in de Empowering Workplace, een werkomgeving die inspireert en medewerkers stimuleert het maximale uit zichzelf te halen, elke dag weer. Een omgeving die zowel bijdraagt aan de organisatiestrategie als aan het werkplezier en welbevinden van medewerkers.
Lees verder
Trainingsprogramma Workplace Nudging

Trainingsprogramma Workplace Nudging

“Verandering is de enige constante” een vaak gehoorde uitspraak die zijn weerslag ook kent in de fysieke werkomgeving. Veel veranderingen in onze werkomgeving worden ingegeven door externe ontwikkelingen. Ontwikkelingen in de technologie hebben er bijvoorbeeld voor gezorgd dat wij overal kunnen werken en niet meer gebonden zijn aan één dezelfde werkplek. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat moderne organisaties een kantoor nodig hebben waar medewerkers naast bureauwerkzaamheden ook elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken.
Lees verder
Cursus: van huisvestingsbehoefte naar indelingsplan

Van huisvestingsbehoefte naar indelingsplan

Een Empowering Workplace biedt de vertaling van organisatiedoelstellingen naar een optimale werkomgeving. Hierbij is een goed indelingsplan niet alleen een vertaling van de huidige situatie, maar is deze ook in de toekomst toereikend. Door de huisvestingsbehoefte goed te omschrijven zorg je voor de verfijning die nodig is voor een toekomstbestendige huisvesting.
Lees verder
Hoera we gaan veranderen!

Hoera! We gaan veranderen!

De Empowering Workplace is een werkomgeving waarin medewerkers optimaal kunnen én willen werken. Kunnen doordat het werk goed gefaciliteerd wordt. Willen doordat de omgeving medewerkers inspireert en motiveert het beste uit zichzelf te halen en resultaten te behalen. De weg naar een Empowering Workplace brengt vaak veranderingen met zich mee. Om deze verandering in goede banen te leiden, is goede communicatie en ondersteuning van medewerkers nodig.
Lees verder

Let’s go nudge!

Wanneer een goede werkomgeving is gecreëerd wil dit nog niet automatisch zeggen dat medewerkers hier optimaal gebruik van maken. Bij de Empowering Workplace is daarom ook aandacht voor de medewerkers. Niet alleen de omgeving verandert, de manier van werken en gedragen veranderd mee. Gedragsverandering bij de ingebruikname van een (nieuwe) werkomgeving is een essentieel onderdeel van een geslaagd concept.
Lees verder