Onze cursussen

Door actief bezig te zijn leer je het meest. Bij WorkWire geloven we in cursussen die naast een theoretische basis een sterk praktische kant hebben. We werken met kleine cursusgroepen, zodat er volop ruimte is voor interactie. Daarbij gaan wij graag oplossingsgericht te werk. Op deze manier willen we in korte tijd inspireren en kennis overdragen, zodat cursisten met een goed gevoel de deur uitgaan.

Masterclass Wellbeing

Gezondheid en welbevinden staat hoog in het vaandel nu we hybride werken, maar wat betekent dit voor de werkomgeving? Met onze masterclass naar een gezonde en inspirerende werkomgeving geven wij u een inkijkje hoe u dit kan oppakken via de wel bekende methodiek WELL Building standard.
Lees verder

FWR-Academy

Ben jij betrokken bij Rijkshuisvestingsprojecten? Dan heb je te maken met de Fysieke Werkomgeving Rijk (FWR). Maar hoe goed ken je de FWR? Ben je in staat ermee te werken? En ben je in staat kansen en mogelijkheden die de FWR biedt optimaal te benutten?
Lees verder

De route naar een mensgerichte werkplekstrategie

Het samenbrengen van goed kunnen én willen werken

Wij geloven in de Empowering Workplace, een werkomgeving die inspireert en medewerkers stimuleert het maximale uit zichzelf te halen, elke dag weer. Een omgeving die zowel bijdraagt aan de organisatiestrategie als aan het werkplezier en welbevinden van medewerkers.
Lees verder