Cursussen

Cursussen

WorkWire biedt cursussen aan op het gebied van huisvestingstrategie en werkconcepten. Alles komt aan bod: van het definiëren van ambities en doelstellingen tot aan de vertaling daarvan naar een implementeerbaar concept. Daarmee koppelen wij de theorie aan de praktijk. Wat ons cursusaanbod uniek maakt is dat de deelnemers concreet aan de slag gaan met de uitdagingen van hun eigen huisvestingsproject.

Leiderschap in een veranderende omgeving

Leiderschap in een veranderende omgeving

Een nieuwe manier van werken brengt veranderingen en daarmee onzekerheden met zich mee. Bestaande, vertrouwde, patronen en rituelen worden doorbroken. En waarom?! Dat is de vraag die medewerkers zichzelf en hun leidinggevenden vaak stellen. Een veranderende omgeving vraagt dan ook om leiderschap. In het coachen en ondersteunen van medewerkers. Maar vooral ook in het overtuigen en motiveren van medewerkers.
Lees verder

Let’s go nudge!

Positieve stimulatie van gedragsverandering door intelligent inzetten van fysieke en virtuele werkomgeving.
Lees verder
werkplekstrategie en huisvestings-concepten

Huisvestingstrategie en werkplekconcepten

Samen met docente Esther Roelofs loopt u gedurende de training door het stappenplan “Werkplekstrategie: van programma naar project”. Aan het eind van de dag heeft u een vertaling gemaakt van de doelstellingen zoals geformuleerd in de strategie van een organisatie naar concrete werkplekprincipes binnen het huisvestigingsconcept dat daar bij hoort.
Lees verder