Cursussen

Onze cursussen

Door actief bezig te zijn leer je het meest. Bij WorkWire geloven we in cursussen die naast een theoretische basis een sterk praktische kant hebben. We werken met kleine cursusgroepen, zodat er volop ruimte is voor interactie. Daarbij gaan wij graag oplossingsgericht te werk. Op deze manier willen we in korte tijd inspireren en kennis overdragen, zodat cursisten met een goed gevoel de deur uitgaan.

FWR-Academy

Ben jij betrokken bij Rijkshuisvestingsprojecten? Dan heb je te maken met de Fysieke Werkomgeving Rijk (FWR). Maar hoe goed ken je de FWR? Ben je in staat ermee te werken? En ben je in staat kansen en mogelijkheden die de FWR biedt optimaal te benutten?
Lees verder
werkplekstrategie en huisvestings-concepten

De route naar een mensgerichte werkplekstrategie

Het samenbrengen van goed kunnen én willen werken

Wij geloven in de Empowering Workplace, een werkomgeving die inspireert en medewerkers stimuleert het maximale uit zichzelf te halen, elke dag weer. Een omgeving die zowel bijdraagt aan de organisatiestrategie als aan het werkplezier en welbevinden van medewerkers.
Lees verder
Hoera we gaan veranderen!

Hoera! We gaan veranderen!

De Empowering Workplace is een werkomgeving waarin medewerkers optimaal kunnen én willen werken. Kunnen doordat het werk goed gefaciliteerd wordt. Willen doordat de omgeving medewerkers inspireert en motiveert het beste uit zichzelf te halen en resultaten te behalen. De weg naar een Empowering Workplace brengt vaak veranderingen met zich mee. Om deze verandering in goede banen te leiden, is goede communicatie en ondersteuning van medewerkers nodig.
Lees verder