Cursussen

Cursussen

WorkWire biedt cursussen aan op het gebied van huisvestingstrategie en werkconcepten. Alles komt aan bod: van het definiëren van ambities en doelstellingen tot aan de vertaling daarvan naar een implementeerbaar concept. Daarmee koppelen wij de theorie aan de praktijk. Wat ons cursusaanbod uniek maakt is dat de deelnemers concreet aan de slag gaan met de uitdagingen van hun eigen huisvestingsproject.

Let’s go nudge!

Positieve stimulatie van gedragsverandering door intelligent inzetten van fysieke en virtuele werkomgeving.
Lees verder
workshop verandermanagement en communicatie

Verandermanagement en communicatie

Verandermanagement en communicatie vormen een integraal onderdeel van de WorkWire methodiek. WorkWire gebruikt praktische tools die projectleiders, leden van een stuurgroep, directie/management en/of communicatie-verantwoordelijken in staat stellen om complexe huisvestings- en verandervraagstukken concreet vorm te geven en te implementeren.
Lees verder
werkplekstrategie en huisvestings-concepten

Huisvestingstrategie en werkplekconcepten

Samen met docente Esther Roelofs loopt u gedurende de training door het stappenplan “Werkplekstrategie: van programma naar project”. Aan het eind van de dag heeft u een vertaling gemaakt van de doelstellingen zoals geformuleerd in de strategie van een organisatie naar concrete werkplekprincipes binnen het huisvestigingsconcept dat daar bij hoort.
Lees verder