VRAAGSTELLING

Conclusion heeft als missie om een van de belangrijkste IT-spelers te zijn gespecialiseerd in digitale transformatie. Ze opereren met een ecosysteem van meer dan 25 grotendeels autonome labels met een eigen signatuur en specialisme. Het bedrijf is volop in beweging. Met jaren van sterke organische groei en overnames  geven ze invulling aan hun groeiambitie. Parallel daaraan speelt de opkomst van het ‘hybride werken’.

De functionele en technische kwaliteit van de werkomgeving schiet op veel locaties tekort. Door de veelal open structuur heeft geluid vrij spel, werkplekken zijn eenzijdig qua uitvoering en niet flexibel in gebruik. Apparatuur is verouderd, niet uniform en/of niet in een handomdraai te koppelen met de eigen devices. Zeker voor een techbedrijf als Conclusion is dit een serieuze ‘call for action’ en is het moment ook daar om duurzame veranderingen en structurele verbeteringen door te voeren, als tactische zet in de ‘war for talent’.

RESULTAAT

Conclusion heeft aan WorkWire gevraagd een locatieonafhankelijk, toekomstvast werkplekconcept te ontwikkelen dat toepasbaar is op alle bestaande en mogelijk toekomstige locaties. Binnen dit werkplekconcept komen de activiteiten ‘ontmoeten’, ‘samenwerken’ en ‘kennisdelen’, zowel in fysieke als hybride zin, centraal te staan. Door de indeling, inrichting en technische uitrusting van de werkomgeving te laten aansluiten op de functionele behoeften van haar gebruikers, ontstaat de gewenste kwalitatieve impuls en empowering workplace.

Meer weten? neem gerust contact op met Marco Verhoef