Het ontwerpen van een werkomgeving met een hoge gebruiks- en belevingswaarde. Een werkomgeving die functioneel klopt en intuïtief is in gebruik. Ontworpen met aandacht voor de identiteit, cultuur en waarden van de organisatie. Dat is de meerwaarde van onze studio, waarin we ontwerpen van de user experience.

De designers van onze studio spelen een belangrijke rol in veel huisvestingsprojecten. Door plannen al vroeg in het project te visualiseren, in schetsontwerpen en 3D visualisaties. Huisvestingsplannen gaan hierdoor meer leven, worden zichtbaar en begrijpelijk, waardoor opdrachtgevers betere keuzes kunnen maken.

Door de sterke focus op de gebruiker, vormt onze studio vaak een belangrijke schakel tussen advies en ontwerp. Onze designers werken vaak in co-creatie samen met (bouwkundig) architecten en van opdrachtgevers. Zo verbinden we gebouw, techniek en inrichting aan user experience. Daarnaast ontzorgen we opdrachtgevers met een totaaloplossing voor advies tot en met interieurontwerp.