Nieuws

Blijf hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij WorkWire en onze opdrachtgevers.

  LinkedIn Company Updates

 • Today Agoview on linkedin

  WorkWire

  Feest met taart! WorkWire is winnaar van de FD gazellen award 2018. Trots op ons team en de inzet van afgelopen jaar.

 • 4 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  Potentiële Workplace Nudgers in de dop? Vorige week konden we weer certificaten toekennen aan de deelnemers van de cursus "Let's go Nudge". Verder hebben ruim 50 mensen uit de "Kenniskring Huisvesting" in het Rijkskantoor De Knoop kennisgemaakt met de principes van #WorkplaceNudging en gaf @Pieter C. le Roux praktijkvoorbeelden zoals uitgevoerd bij de Breda University of Applied Sciences

 • 14 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  Yes, we hebben een nieuwe collega! Welkom @maikeschouten bij WorkWire.

 • 18 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  Zet 'm op! Een hart onder de riem voor een ieder die vandaag is begonnen. #StoptoberNL #Vitaliteit #WorkplaceNudging

 • 1 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  WorkWire

  Omdat we als werkend Nederland, vanuit medewerkers en goed werkgeverschap niet om het onderwerp Vitaliteit heen kunnen!

 • 1 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  Wat een veranderingen bij NOC*NSF, nu elke dag dichter bij het eindresultaat: een prachtige omgeving die helemaal past bij de organisatie. Ook onze Daan Schipper is lekker bezig met deze inhuizing!

 • 1 Months, 8 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  #Letsgonudge? Inschrijven kan nog! We hebben nog een plekje vrij voor onze cursus Workplace Nudging op 11 oktober. Ook kun je je online inschrijven voor de cursus van 22 november. Wij hebben er weer zin in, doe je mee?

 • 1 Months, 21 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  Na de welverdiende bouwvak zijn de bouwers op Papendal weer hard aan het werk om de huisvesting van NOC*NSF zo professioneel mogelijk te bouwen. Daan Schipper van Workwire zet zich ook weer voor de volle 100% in om dit traject zo optimaal mogelijk af te ronden. De nieuwe sfeer is hier en daar al goed op te snuiven.

 • 1 Months, 22 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  #kennisdelen: Wij laten jullie graag ons kader voor vitaliteitsinzet binnen de werkomgeving zien. “Vitaliteit binnen de werkomgeving is een actueel onderwerp binnen organisaties. Vanuit werkgeverschap en vanuit het ontwikkelen van productieve en motiverende werkomgevingen. Een aanpak vanuit samenhang én samenspel tussen organisatieonderdelen ontbreekt nog te vaak. Daar willen wij met bijgevoegde ‘integrale visie op vitaliteit’ bij helpen.”

 • 1 Months, 25 Days Agoview on linkedin
 • 2 Months, 11 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  Wil jij samen met ons bevlogen team van 18 specialisten concepten en omgevingen ontwikkelen die écht werken? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als senior huisvestingsadviseur ons team wil komen versterken. 

 • 2 Months, 24 Days Agoview on linkedin

  WorkWire

  Verandering in de manier van werken stuit vaak op weerstand bij medewerkers. Een goede verandering valt of staat met de communicatie richting medewerkers. Wanneer je hen op het juiste moment en de juiste manier betrekt zorgt dat voor draagvlak en een soepelere overgang. Leer er alles over in onze cursus: Dinsdag 16 oktober 2018 van 9:00 tot 14:00 uur in de Caballero Fabriek te Den Haag. Benieuwd? Check www.workwire.nl/actuele-cursussen/ of neem contact op met Marco Verhoef en Pauline Van Raaij, zij staan altijd open voor vragen of een goed gesprek.