Bij WorkWire zagen we al snel de blijvende impact van de pandemie op de manier van werken. Dit hebben er vertaald naar een aanpak, tools en producten om het Hybride Werken succesvol bij onze opdrachtgevers in te voeren. Zo hebben we samen met kennispartners nieuwe bouwstenen ontwikkeld om hybride werkvormen optimaal te ondersteunen. En we hebben een aanpak om opdrachtgevers te helpen bij de veranderopgave die met het Hybride Werken gepaard gaat.

Ook hebben we onze eigen Werkplek Effectiviteit en Beleving (WEB) Survey verder doorontwikkeld waardoor we het Hybride Werken voor opdrachtgevers kunnen concretiseren in lange termijn effecten op de manier van werken en de gevolgen voor het kantoor. Met de data en inzichten uit deze survey kunnen we goed onderbouwd een gemaatvoerde hybride werkomgevingen programmeren en ontwerpen.

Meer interesse in onze visie op Hybride Werken en onze aanpak, tools en producten? Neem dan contact met ons op via office@workwire.nl of telefoonnummer +31 (0) 6  38 595 110.

Masterclasses

In de tweede helft van 2020 hebben we samen met kennispartners, waaronder AVEX, specialist in audiovisuele middelen, een aantal online masterclasses gegeven over het Hybride Werken.

Geïnteresseerd in de masterclasses? Scan de QR code voor een link naar ons Youtube kanaal waar compilaties van de masterclasses terug te kijken zijn. Wil je de complete masterclass zien? Stuur dan een mail naar office@workwire.nl.