VRAAGSTELLING
EasyPark, de moederorganisatie van o.a. Parkmobile, verhuist de Nederlandse vestiging naar Jupiter Building, een multitenant kantoorgebouw in Amsterdam Zuid-oost. WorkWire is gevraagd om voor de nieuwe huisvesting het werkplekconcept te ontwikkelen en uit te werken in een interieurontwerp.

RESULTAAT
In een tijdsbestek van twee maanden heeft WorkWire de Werkplek Effectiviteit en Beleving (WEB) survey uitgevoerd, zijn interviews gehouden en is een value fit uitgevoerd vanuit organisatie- en medewerkersperspectief. Alle informatie, data en inzichten zijn vertaald in het nieuwe werkplekconcept.

Vanuit design consultancy is gelijktijdig gestart met een inventarisatie van de nieuwe werkomgeving in Jupiter Building, inclusief inspectie van het huidige inbouwpakket en een akoestische meting om vroegtijdig zicht te hebben op eventuele interventies die gedaan moeten worden om het akoestisch comfortniveau te verbeteren. Vervolgens is een nieuw ontwerp gemaakt waarbij het bestaande inbouwpakket zoveel mogelijk behouden is. Binnen de kaders van het brandbook van EasyPark Group is het interieurontwerp gemaakt.

KEYWORDS
Werkplekconcept, Value fit, Werkplek Effectiviteit en Beleving (WEB) survey, Interieurontwerp

Meer weten? Neem gerust contact op met Marco Verhoef