Houthoff Buruma is met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste juridische dienstverleners in Nederland. Met eigen kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en diverse internationale samenwerkingen, beschikt Houthoff Buruma over een wereldwijk netwerk.

De vestiging Rotterdam bevindt zich in de 106 meter hoge Weenatoren. Houthoff Buruma huurt hier 9 kantoorverdiepingen. Met het aflopen van het huurcontract in zicht, is voor Houthoff Buruma een natuurlijk moment ontstaan om de huisvestingsbehoefte kritisch tegen het licht te houden.

WorkWire heeft de huisvestingsbehoefte in kaart gebracht door de organisatiedoelen en werkprocessen te analyseren en te vertalen naar een passend kantoorconcept. Daarna zijn verschillende beschikbare kantoren bezichtigd en beoordeeld op ruimtelijke, functionele en architectonische geschiktheid. Voor de Weenatoren en twee geschikte alternatieve kantoren zijn vervolgens inpassingsstudies gemaakt. Op basis van deze studies zal Houthoff Buruma kiezen voor huurverlening in de Weenatoren tegen verbeterde voorwaarden of verhuizen naar een andere locatie.

  • Organisatieanalyse
  • Programma van eisen
  • Inpassingsstudie
  • Scenario-analyse

Meer weten? Neem gerust contact op met Esther Roelofs